Språkresa Malta lär dig engelska

SPRÅKRESA TILL MALTA – LÄR DIG ENGELSKA

 

Värdfamilj

Att åka på språkresa till Malta blir bara populärare för varje år som går. De absolut största företaget vad gäller språkresor är naturligtvis EF som finns över hela världen, men jag skulle gärna ta tillfället i akt och rekommendera om ett lokalt maltesiskt företag, ett guldkorn när det kommer till att lära dig engelska och de har även en rad andra utbildningar. Välj Domain Group om du vill ha större chans att få användning av din engelska samt lära känna den maltesiska kulturen på ett bättre sätt. De hjälper dig med allt kring din vistelse bl.a. boende och värdfamilj.

 

Domain Group är en energisk och dynamisk organisation, en ledare inom utbildningssektorn med kunden som centrum för sin verksamhet. Domain-koncernen består av Domain Academy, English Domain, Computer Domain och Domain Services. Deras framgång bygger på hållbarheten och de strävar alltid efter att vara innovativa och kreativa.

 

Ditt nya klassrum?

När du lär dig engelska eller andra kurser på Domain Group så får du tillgång till bra klassrum som bl.a. är utrustade med luftkonditionering och projektorer. Gratis Wifi, journummer som man kan ringa 24/7, studentkort som ger rabatter i butiker och restauranger runtom på Malta och Gozo och så får du även ett gratis maltesiskt simkort med fördelaktiga studentpriser.

 De har en rad olika kurser som du kan gå om du t.ex. vill komplettera med mer utbildning än bara engelska vilket gör att du får en bredare och mer komplett utbildning som gör dig till en starkare kandidat när du ska skriva ditt CV och sedemera söka arbete.

Deras kurser är väldigt strukturerade och ger dig det ordförråd som du behöver och som är så viktigt. Domain Group lägger stor vikt på att alla språkfärdigheter inom det engelska språket skall vara med i kursmaterialet så att du som elev får lära dig tala, lyssna, läsa och skriva för att maximera dina kunskaper inom det engelska språket.

Gå in på deras hemsida för att läsa mer. www.englishdomain.eu