Strippklubbar Malta

Strippklubbarna på Malta

Artikeln skriven av den flitiga besökaren Peter M. som tidigare var så stolt över denna artikel att han bönade och bad att jag skulle publicera honom med bild och länk till hans Facebook, men som nu åtta år senare kommit på bättre tankar. Artikeln får naturligtvis stå kvar, men bilden, efternamnet och länken till hans Facebook har tagits bort den 22 sep, 2020. Kan det vara pandemin som spökar kanske? Vi respekterar naturligtvis hans vilja.

Hursomhelst, artikeln som skrevs 2013 är en klassiker bland Maltasvenskar. Mycket nöje…

Vid 04:00 stänger de vanliga klubbarna, och de som har lite rutin vet att det är strippklubb som gäller fram till åttatiden då man går vidare till Clique för att dansa bort det sista av fyllan.

Därför är det på sin plats med en recension av strippklubbarna så att ni vet var ni ska gå. Generellt för alla strippklubbar är att inte ta första bästa strippa, för då tömmer de kortet för dig. Du har tre chanser på dig att säga nej innan ryktet har spridit sig bland tjejerna att du inte betalar för dig. Jag rekommenderar att man aldrig betalar stripporna ett skit, för de pengarna kan man ha mer roligt. Köp dem däremot gärna en drink så får du 10-20 minuters damsällskap. Generellt får tjejerna bara en Euro för drinken du köper åt dem, och den Euron tycker jag de kan ha.

Själv brukar jag på helgkvällarna roa mig med att gå ner på klubbarna en i taget och ta för mig av det som är gratis. Oftast hittar man några kompisar som vill efterfesta där ändå. 90% av stripporna kommer från Rumänien men många ljuger och säger att de kommer från närliggande länder, typ Makedonien eller liknande. Syna den bluffen direkt, så får du tio minuter gratis. Betala aldrig mer än 20€ för en lapdance, då är du lurad. En lapdance ska vara två sånger, d.v.s. ungefär sex minuter.

Private

Jag brukar börja min strippklubbsrunda på Private runt 04:00, eftersom de har bäst och mest gratisshow. Inte de snyggaste tjejerna, men det är bara att slå sig ned framför den offentliga strippstången och dricka en bärs i goda vänners lag. Sätter man sig fyra i bredd så slipper man dessutom att de andra kommer fram och tigger pengar. Tjejerna på Private är laid back och blir inte sura när du nekar dem pengar.

Steam

 Här hittar du oftast svenskarna av någon anledning. Personligen tycker jag att stället är lite skabbigt. Stripporna från konkurrerande klubbar tycker att Steam är mer horhus än strippklubb.

Bästa bordet är precis bakom strippstången i mitten, där har du överblick över hela smörgåsbordet, plus att du alltid ser om någon av polarna kommer in, vilket de ofta gör. Det bordet brukar bli upptaget först, du måste vara ute i god tid för att plocka bästa bordet. Räkna med att behöva komma vid tre för att plocka VIPbordet. Bäst är dock att skicka ned någon annan

Viktigt att ni dricksar indiern som jobbar på toa, då han tjänar alldeles för lite på att stå i pissvattnet hela kvällarna. Han är dessutom en väldigt trevlig kille.

Steam är bra att mellanlanda på när de svenska grupperna har börjat samlas. Har du tur är det någon av pokerhajarna på ön som känner sig generös, men annars är det inte särskilt dyrt med fyra euro för en öl. Det brukar vara bra drag på Steam mellan 05:30 och 07:00.

 Deja Vu

Jag brukar promenera ned på Deja vu runt sjusnåret eftersom svenskarna på Steam ofta har bränt ut sig vid den tiden.

Dejan känns lite småskabbig, men de har de trevligaste vakterna. Tjejerna är dock bara ute efter din plånbok, de går på avslut direkt.

”You want a private dance?”

–Eh nej tack, det är bra.

Det enda bra med Dejan är att det finns dörr rakt in till Clique om man planerar att gå dit efteråt. Jag rekommenderar att man sparar Dejan till sjutiden precis innan det är dags att gå över. Sedan kan man gå rakt in till Clique, vilket är skönt eftersom det ofta är en hel del tjafs vid den normala ingången. Dörren från Deja vu är dessutom bara ett par steg från VIPavdelningen. Gräddfil in till Clique alltså.

 

De andra strippklubbarna är skräp. Tjocka och fula strippor och de drar mer pengar från kortet än de säger. Håll er borta.